Защо да избeрем кафе на капсули за Nespresso система?

Публикувано от I A 12.06.2017 0 Коментар(и)

Nespresso System - иновативният и лесен начин да се насладите на любимия си кафе вкус

Кафето е не просто напитка, то е истинска страст. Познанията ни за кафето като продукт се простират толкова надалеч, че съвременният потребител има пред себе си невъобразимо разнообразие от вкусове и възможни начини за направа на любимата си, ароматна напитка. Кафето на капсули за Неспресо система предлага истински богато многообразие на вкусове - то може да бъде 100% Арабика, Робуста или смесица от двете, кафе зърната са прецизно селектирани и миксирани по начин, който да балансира вкусове от различните краища на света. Ароматният профил на Неспресо кафе капсули е флорален, плодов, шоколадов, цитрусов, дори пикантен..Вкусовете са толкова много и толкова  добри, че отговарят и на желанията на най-взискателните кафе любители. 

А приготвянето? Приготвянето на всяка напитка, посредством кафе капсули за Nespresso System, e повече от лесно. От вас се иска само да изберете любимия си вкус, да заредите кафемашината, да натиснете бутона и готово - след няколко секунди получавате първокласен кафе специалитет, предлаган в най-изисканите италиански кафенета и то без никакви усилия. 

Тайната на кафе капсули Nespresso

Магията на капсулите Неспресо се крие в производствената технология. За направата на всяка капсула се използва специална иновативна методология, която херметизира кафето с помощта алуминиево фолио. Така ароматът и вкуса на кофеиновия продукт се запазват от замърсяване и външни фактори до самата употреба на капсулата. Когато поставите капсулата кафе в машината, тъничка игла пука опаковъчното фолио и същинският процес на приготвяне започва. Отпадъчната капсула се изхвърля в специален контейнер, за да направи процеса на приготвяне лесен, чист и изискващ минимални усилия от ваша страна. Това прави Неспресо системите предпочитаният избор на заетия потребител.    

Истината за вкуса на капсули Nespresso

Вкусът е професионален. С кафето на капсули за Nespresso System приготвяте напитки с професионален вкус във всяка чаша, благодарение на факта, че кафе сместа е предварително селектирана, дозирана и подготвена за консумация. Кафе капсулите, разработени за Неспресо кафе системи, напълно заслужено се превръщат в нарицателно за качество, понеже използват правилната доза кафе, смляна по идеалния начин, с която да си приготвите ободрителна напитка с ненадминат вкус и в домашни условия. 

Капсулите на италианския бранд, изтъкнат производител на първокласни кафе специалитети - Caffe Mauro, предлагат наистина богато разнообразие от вкусови селекции, които ще пренесат духа на Италия във вашия дом или офис. С кафе капсулите на Мауро Кафе, за Nespresso система, приготвянето на кофеинова напитка с професионален вкус е повече от лесна задача, дори за непрофесионалист. Кафе капсули Nespresso са изборът на всеки кафе ценител, тъй като поднасят превъзходен и плътен вкус, пленителен аромат и неподражаемо качество с всяка чаша.

Доверете се на професионализма и неподправения нюх към кафето на експертите по кафе от Mauro Caffe!

Коментирай