Безплатна кафемашина за дома и офиса

Безплатна за ползване кафемашина - Лесно, бързо и удобно с Кафе Мауро!

За да бъде пълно удоволствието от вашата чаша кафе, вие очаквате вашето еспресо да притежава прекрасен аромат, плътно тяло, оставящо траен послевкус и да носи така очакваната наслада от лесното и бързо приготвяне на уникално изживяване. Всички тези ваши желания са от изключителна важност при избора на кафемашина под наем за дома или за офиса. Ние от кафе Мауро сме намерили точния начин за удовлетворяване на вашето желание! На нашия сайт Ви предлагаме премиум избор кафе, и сме сигурни, че ще преоткриете вашия вкус и стил. Мауро ви предлагаме разнообразие от кафе на капсули за всички капсулни системи, мляно кафекафе на зърнакафе на филтър хартиени дози и най-хубавото е, че всички те на достпни цени и безплатна доставка над 100 капсули*. 

Ето така се пие кафе - лесно и бързо с Mauro.bg! 

Ако сте почитател на кафето, то сега Вие имате възможност да получите кафемашина под наем, само срещу месечна консумация на вашето любимо еспресо. Позволете си вашата кафе пауза сега, без да се налага допълнителна инвестиция от ваша страна в кафемашина, която не е сигурно, че ще отговаря на вашите нужди или вкус за кафе. Най-лесният начин е просто да вземете кафемашина под наем, която ако не ви харесва можете просто да замените с друга.

Какви модели кафемашини, предлагаме в Mauro.bg, под наем?

Пишете ни! Позвънете!

Вариант 1: Кафемашина за монодози ( E.S.E филтър дози ) за дома, офиса или заведението ви

Перфектно предложение - еспресо машина за вашия дом, магазин или офис, с която ще забравите за разпиляното навсякъде мляно кафе!

Ако имате нужда от кафемашина под наем за дома или офиса, то тази ръчна еспресо кафемашина е чудесен избор, ако желаете да приготвяте по-голям брой кафета! Идеално решение за всеки любител на кафетоКафемашина работи с хартиени дози кафе и приготвя чудесно еспресо. С нея ще получите много конкурентни предимства за пълно удоволствие при вашата кафе пауза и не само. Тази кафемашина може да ви предложи пълно разнообразие от блендове кафета на италианските марки Caffe Mauro и Caffe Gioia, както и възможността да приготвите любимите си кафе специалитети бързо и по всяко време.

Защо да изберете тази кафемашина?

 • Изключително лесна и удобна за работа кафемашина.
 • Бързо загряване, лесно почистване и поддръжка.
 • Голям резервоар за вода.
 • Бърза работа и ръчно дозиране на предпочитаното от вас еспресо.
 • Разнообразие от E.S.E дози най-вече на Кафе Мауро
 • Конкурентна цена на всички марки кафе, за които сме официални вносители в България.
 • Специални предложения при консумация до 200 броя хартиени филтър дози на месец и преференциални цени при поръчки над 200 броя.

* За по-големи количества предлагаме индивидуални отстъпки!

Пишете ни! Позвънете!

Вариант 2: Кафемашина за Espresso Point система за дома и офиса

Еспресо машина Mauro Espresso е перфектният избор за кафемашина за вашият дом, офис, магазин или заведение!

Кафемашината работи с капсули Lavazza Espresso Point система на любимият на италиански пазар производител на кафе - Кафе Мауро. Кафемашината работи под високо налягане - 19 бара и може да ви предложи прекрасно и ароматно еспресо за бързо събуждане или нужната следобедна кафе пауза. Само кафемашина Mauro Espresso ще Ви предложи перфектното еспресо в комбинация с компактна и лесна за употреба капсулна кафемашина. Нужно е единствено да поставите капсулата и да натиснете Start бутонa, a Вашата Mauro Espresso ще се погрижи за останалото.

Защо да изберете тази кафемашина?

 • Ако търсите кафемашина за вашия дом, офис, магазин или заведение.
 • Ако търсите кафемашина, която може да приготвя чудесно италианско еспресо само с една стъпка.
 • Лесна поддръжка и бързо почистване.
 • Бързо загряване и готовност за работа само след 60 секунди - ще се насладите на любимото си еспресо само след минутка.
 • Ръчно регулиране на дължината на вашето кафе само с един бутон - избор между късо, дълго кафе, американо.
 • Голям резервоар с вода.
 • Автоматично изхвърляне на вече използваните капсули в контейнер.
 • Богато разнообразие от Espresso Point капсули на Caffe Mauro, за да успеете да откриете вашият любим вкус.
 • Цена започващи от 57 до 74 ст. на капсула при поръчки до 200 капсули на месец и преференциални цени при поръчки над 200 капсули на месец.

Пишете ни! Позвънете!

Вариант 3: Кафемашина за Nespresso система за дома

Кафемашина Nespresso Essenza е чудесен избор за кафемашина за офиса, с която да пиете чудесно висококачествено еспресо от Caffe Mauro!

Ако се нуждаете от Nespresso кафемашина с капсули под наем, то вие сте на правилното място! Кафемашината Nespresso system работи с капсули Мауро Nespresso в три варианта - Decaffeinato, Mattino и Onda D`Oro на по-ниска цена от тази на стандартните неспресо капсули. С тази кафемашина, Вие ще имате възможност да се потопите в изобилие от италиански кафе блендове, и да изберете най-подходящото кафе, което ще погали вашите сетива. Кафе капсули за Nespresso система се приготвят от специално подбирани кафе зърна, отглеждани по стандарти, от конкретни плантации. По този начин, всяко кафе зърно, фино смляно и пакетирано в единична доза, ще ви завладее с нови усещания. 

Защо да изберете тази кафемашина?

 • Ако търсите кафемашина, с която можете да си приготвите висококачествено кафе.
 • Ако желаете разнообразие от кафе блендове и търсите повече варианти за избор между различните сортове арабики и робусти.
 • Nespresso кафемашината може ви направи еспресо до секунди. Изключително бързо загряване.
 • Компактен дизайн, лесна поддръжка и почистване. Отделящ се резервоар с вместимост: 0.9 л.
 • Система за автоматично изваждане на капсулата и автоматични настройки за приготвяне на еспресо или лунго.
 • Възможност да закупите капсули кафе на Caffe Mauro за Nespresso система на преференциални цени.

* Възможни са комбинации на различните видове кафе селекции до достигане на минималното количество от 100бр. капсули.

Пишете ни! Позвънете!

Как можете да получите едно от нашите специални предложения за кафемашина под наем?

Кафе Мауро България и онлайн магазин Mauro.bg отдава кафемашини под наем безплатно, срещу минимална месечна консумация на определен брой капсули кафе. За да получите кафемашина Мауро Espresso е необходимо да поръчвате месечно 100 броя капсули Caffe Mauro през нашия онлайн магазин Mauro.bg или на телефон 088 77 28 800. Капсулите не е нужно да бъдат от един вид, можете да комбинирате различни видове на Caffe Mauro. Нужно е единствено да направите определеното количество за месеца. Като гаранция за връщането на отдадената под наем кафемашина, ние взимаме 150 лв. еднократно капаро, което ще ви върнем при връщането на кафемашината в състоянието, в което сте я получили считайки нормланите следи и проблеми при нейната упореба. Всички сервизни ремонти се поемат от наша страна, освен тези, наложили се при употреба различна от описаната в гаранционните условия.

А защо да изберете кафемашина от Mauro.bg?

 • Коректно и любезно отношение към всеки един наш потребител.
 • Изключително бързи и надеждни доставки. Получаване на кафемашина под наем и поръчка на кафе до 48 часа с куриер до ваш адрес или близък офис на куриер.
 • Безплатни консултации при избор на подходящата за Вас кафемашина и избор на кафе.
 • При технически неизправен проблем на кафемашината, ние заменяме с нова в рамките на 24 часа. При евентуални щети, причинени от клиенти, Mauro.bg си запазва правото да замени кафемашината, но да изисква компенсация за причинените вреди.
 • Гаранция за напълно сервизирани и изрядни кафемашини.
 • 100% гаранция на връщане на капарото, при връщане на кафемашината в здраво състояние на Mauro.bg, гарантирани с подписан договор и/ли приемо-предавателен протокол.
 • Безплатна консултация при нужда на декалциране на кафемашината и безплатен препарат за декалциране.

Ние желаем нашите потребители да получават най-доброто еспресо всеки ден!

Пишете ни! Позвънете!