Система
Интензитет
Цена

Безкофеиново кафе

Безкофеиново кафе

Безкофеиново кафе Мауро - за истинска наслада по всяко време на деня

Както всички знаем, кафето е сред най-консумираните топли напитки в световен мащаб. В наши дни, любителите на висококачественото еспресо без кофеин, имат огромен, богат избор от вкусове и аромати, съпътстващи предпочитаната напитка, както и широко разнообразие що се отнася до вида на кафето.

Кафето е неизменна част от ежедневието на практичния, работещ човек. С отпиването на една глътка кафе започва денят ни, пием кафе често, за да се заредим с максимално много енергия и да повишим тонуса си, а понякога чаша от ароматната напитка е перфектният начин да разпуснем, да се отдадем на мислите си и да прекараме малко свободно време с приятели. Именно честата консумация на кафе вдъхновява създаването на алтернативна такава, която запазва любимия вкус, заради който обичаме кафето, но съдържа по-малко кофеин и е подходяща за редовна и честа употреба. Отпийте от любимото си кафе еспресо по всяко време на денонощието с безкофеиновите капсули на Caffe Mauro Decaffeinato!

Истината е, че не бихме могли да намерим достатъчно добър заместител на кафето с кофеин, който да ни подари същите вкус и усещане, за това отдавна на пазара ни присъства изкушаващата гореща наслада - безкофеиново кафе. То е една чудесна опция за нуждите на тези хора, които са привикнали към консумацията на кафе, но поради здравословни причини или други причини, кофеинът им влияе твърде силно и не могат да си позволят честата му консумация. Кафе Мауро, лидер в кафе производството в Италия, е компания усъвършенствала технологията на приготвяне на безкофеиново кафе така, че днес то не отстъпва по нито една вкусова характеристика на нормалното кафе еспресо. Важно е да отбележим обаче, че в безкофеиновото кафе всъщност се съдържа 1/40 от кофеина на необработеното такова, тоест избирайки безкофеиновата му форма ние не се освобождаваме от кофеина напълно.

Подарете си чаша италианско безкофеиново кафе или безкофеинови кафе капсули на кафе Мауро, с превъзходен вкус и незаменимо качество от кафе Мауро България. Изберете своя желан кафе специалитет от широката продуктова гама на кафе лидерa Caffe Mauro на супер цена от официалният представител на италианското кафе Мауро за България - Mauro.bg

Покажи:
Подредба:
Caffe Mauro Decaffeinato е деликатен вкус за перфектно начало на деня! Caffe Mauro Decaffeinato е..
9,24 лв.