Вид капсули
Мощност
Налягане
Пестене на енергия
Еспресо
Капучино
Капацитет на резервоара
Цена

Ръчни кафемашини

Ръчни кафемашини

Кафемашини за мляно кафе и филтър дози (E.S.E хартиени дози)

Кафето е сред най-консумираните топли напитки с безброй полезни свойства за организма. Познато от векове насам, днес кафе почитателите се радват на несравнимо разнообразие от вдъхновяващи видове кафе с различен вкус, аромат, плътност и начини за неговото приготвяне. Поради завишеното потребление, производителите на кафе са длъжни не само да произвеждат висококачествен асортимент от кафе, но и да предлагат продукти в унисон с тенденциите при потребителското търсене. Всеки от любителите на оригиналния еспресо вкус цени високо първокласното качество на кафето, което консумира, както и практичността, изразена в спестяване на време и улеснено ползване. Ето защо с помощта на хартиените дози, приготвянето на любимият Ви кафе специалитет ще е лесна, чиста и природосъобразна задача, с която ще се справите за секунди.

В наши дни кафемашината е неразделна част от нашето ежедневие. Тя може да бъде описана като незаменин уред, който е част от всеки дом или офис, тъй като се превръща в най-лесния и приятен начин за направата на чаша превъзходно кафе еспресо навсякъде и по всяко време. Само с използване на машина за кафе, кафе ценителите могат да се насладят на гарантирано добър резултат с всяка чаша и да се отдадат на неповторимия вкус и аромат на прясно изпечено кафе. Кафемашините работещи с капсули E.S.E и мляно кафе са една от най-модерните технологии предлагаща бърз и удобен начин за приготвяне на любимата кофеинова напитка. От Вас се изисква само да заредите приставката с мляно кафе или филтър дози, да натиснете старт бутона и само след няколко секунди вашето кафе е готово. Пригответе се с минимални усилия да получите максимално качествено кафе. Съвремените комбинирани машини за кафе, работещи с кафе на дози и мляно кафе предлагат множество функции, с които приготвянето на кафето става по-бързо, по-лесно и удобно, а поддръжката и почистването на самата кафемашина е изключително лесна задача.

Открийте перфектното кафе допълнение за всяко помещение, което ще ви поднесе неповторимия и деликатен вкус на първокласно кафе еспресо. Изберете още сега своята кафемашина за кафе на дози и мляно кафе и се насладете на мечтаното ароматно кафе във вашия дом, офис или заведение. Осигурете си заслужената кафе пауза и се сдобийте сега със своята ръчна кафемашина, която ще намерите в богатия продуктов асортимент на Mauro.bg!

Покажи:
Подредба:
Gaggia Baby Twin за мляно кафе и кафе на дози Gaggia Baby Twin e прецизна и практична кафемашина,..
650,00 лв.
Gaggia Classic - ръчна кафемашина за лесно и бързо приготвено еспресо! Gaggia Classic е уникална ..
599,00 лв.
Gran Gaggia De Luxe за мляно кафе и кафе на дози 1 бр. Нова кафемашинa Gran Gaggia De Luxe e прец..
265,00 лв.
Gran Gaggia Prestige за мляно кафе и кафе на дози 1 бр. Нова кафемашина С професионална кафе..
315,00 лв.
Gran Gaggia Style White за мляно кафе и кафе на дози 1 бр. Нова кафемашина Gran Gaggia Style Whit..
255,00 лв.
Gran Gaggia Style за мляно кафе и кафе на дози 1 бр. Нова кафемашина Gran Gaggia Style e стилна, ..
250,00 лв.
Delonghi EC 680 e професионално решение за всеки дом или офис! Delonghi EC 680 e кафемашина за мл..
409,00 лв.