Вид капсули
Мощност
Налягане
Пестене на енергия
Еспресо
Капучино
Капацитет на резервоара
Цена
Цвят

Капсулни кафемашини

Капсулни кафемашини

Защо да изберем иновацията наречена кафемашина с капсули?

Кафето е предпочитана напитка от милиони хора по цял свят от векове насам. Статистиката сочи, че кафе напитките са най-консумираната напитка, като изпреварват дори консумацията на вода. Именно затова, днес, ценителите на кафето разполагат с изключително богат избор от кафе смеси и методи за приготвяне на кафе - практичен отговор на ежедневната консумация на топлата напитка. Предимствата от приготвянето на кафе, с помощта на кафемашина с капсули е бърз, удобен и чист начин за направа на перфектна чаша кафе еспресо всеки път, където и да сте. Използването на капсулна кафемашина за приготвяне на мечтаното кафе се превръща в метод, предпочитан най-вече от заетите кафе потребители. Днес, машините за еспресо, работещи с кафе на капсули са напълно достъпни за всеки и предлагат огромно разнообразие от съвместими марки кафе. До преди няколко години това не беше особено популярна технология за приготвяне на кафе на българския пазар, но с постепенното усъвършенстване на процеса се превърна в предпочитан и желан от потребителите метод. Лидери и производители на кафе по цял свят, успяват да превърнат начина на приготвяне на кафето в прецизен процес с отлични резултати във всяка чаша. Посещавайки ежедневно труда и страстта си към кафето, екипите от специалисти поетапно усъвършенстват процеса до край. Резултатът от тази усилена и целенасочена работа е появата на иновацията - кафемашини с капсули. Към днешна дата богатият и разнообразен асортимент от марки кафе, предполага и появата на ултрамодерни кафемашини с безброй екстри - сензорни дисплеи, приготвяне на множество неустоими напитки едновремено, постигане на индивидуален вкус във всяка чаша, предварително задаване на дължина на кафето и температура на приготвяне, както и други предимства, които превръщат приготвянето на кафето в истинско удоволствие.

Кафемашините с капсули работят с единични капсули кафе, които представляват херметически затворени дози кафе. Всяка от дозите съдържа предварително изпечено, измерено и смляно кафе, което е гаранция за ексклузивно вкусен, богат и ободряващ кафе специалитет. Голяма част от моделите капсулни кафемашини притежават специално обособени контейнери, в които вече използваните кафе капсули биват изхвърлени автоматично, а с други модели всяка кафе капсула се зарежда и отстранява поотделно. Процеса на капсулното приготвяне на кафе, започва с пробив на двете страни на фолиото на капсулата, с помощта на специална игла. По този начин капсулата с кафе се изпълва с въздух и стартира същинското приготвяне на вашата любима кафе напитка. След като кафето ви е готово, отпадъкът от употребените капсули пада в специален резервоар, който прави почистването на кафемашината съвсем бързо и удобно. 

Подарете си вкус изпипан до съвършенство, с най-технологичния, най-иновативния и модерен начин за приготвяне на любимата Ви кафе напитка - кафемашана с капсули. Само при нас, като официален представител на Кафе Мауро - Mauro.bg, ще откриете огромно разнообразие от кафемашини с капсулни системи на водещи производители като DeLonghi, Philips, Krups и много други, както и страхотно разнообразие от кафе напитки на капсули, съвместими с вашата любима кафемашина!

Покажи:
Подредба:
Delonghi EN 166 CitiZ удобна и функционална кафемашина за всеки дом или офис! Delonghi EN 166 Cit..
289,00 лв.
Mauro Espresso - кафемашина с Еспресо Пойнт система Mauro Espresso е кафемашина с капсули, съвмес..
390,00 лв.
Delonghi EN 110 Nespresso U е малка машина с богата функционалност, която ще ви изуми! Delonghi E..
269,00 лв.
Delonghi EN 125 Pixie е компактна кафемашина за кафе с богат и разнообразен вкус! Delonghi EN 125..
329,00 лв.
Delonghi EN 520 Lattissima е прецизна и високофунционална кафемашина, която поднася богат избор от к..
419,00 лв.
Delonghi EN 750 Lattissima Pro поднася любимите ви напитки с професионален вкус навсякъде и по всяко..
949,00 лв.
Delonghi EN 80 Inissia е удобно и функционално решение за всеки дом или офис! Delonghi EN 80 Inis..
219,00 лв.
Krups XN 1001 Nespresso Inissia е компактна кафемашина за кафе с превъзходно качество! Krups XN 1..
219,00 лв.
Krups XN 2140 Nespresso Essenza e иновативно кафе предложение за всеки вкус! Krups XN 2140 Nespre..
239,00 лв.
Krups XN 2501 Nespresso U е кафемашина, която ще отговори на всеки вкус! Krups XN 2501 Nespresso ..
289,00 лв.
Krups XN 2505 Nespresso U е стилна и иновативна кафемашина за перфектно кафе с различни дължини! ..
269,00 лв.
Krups XN 3006 Pixie e компактна и прецизна кафемашина за всяко домакинство или офис! Krups XN 300..
329,00 лв.
Krups XN 3020 Pixie Clips e иновативно и функционално решение за истинските любители на кафе вкуса! ..
319,00 лв.
Lavazza EP 950 Espresso point система е изискана кафемашина за всяко помещение! Кафемашина Lavazz..
459,00 лв.
Lavazza EP Mini Нова Кафемашината Lavazza EP MINI притежава традиционното добро качество при..
260,00 лв.
Delonghi EN 550 Lattissima Touch е иновативна кафемашина, която ви предлага огромно разнообразие от ..
519,00 лв.