Интензитет
Цена

Био и органично кафе

Био и органично кафе

Натурално и органично био кафе за свежо утро - Caffe Mauro

Кафето е най-популярната топла напитка по цял свят. Историята и датира още от древността, което прави кафето една от най-търгуваните стоки в наши дни. Всяка година, производителите на кафе отглеждат и преработват огромно количество от любимата напитка, което после пригаждат към различните вкусови предпочитания и желани методи за приготвяне, за да отговорят на нуждите на всеки потребител. Съвременният кафе любител е свикнал с ежедневното присъствие на кафето в менюто си, и несъзнателно се е научил да разпознава отделните сортове, региони на произход и марки кафе. Именно това детайлно познаване на кафе напитката, завишава очакванията към всеки един кафе производител, който трябва да поднесе на потребителя незаменим вкус, аромат, специфично усещане и качество на кафето.

Основното разделение на кафето се случва още в процеса на производството му. Спрямо това, дали е третирано с химикали или не, се определя дали е конвенционално или органично био кафе. Поради нарастващата тенденция за живот в синхрон с природата, органичното био кафе придобива все по-широка популярност. Био кафето е 100% натурално кафе, за чиято направа не са използвани хербициди, пестициди и химически торове, или най-общо казано то е получено чрез ''чиста'' преработка. Този екологичен избор на кафе напитка не само гарантира високото качество на продукта, който консумираме, а и е далеч по-щадящ по отношение на околната среда. Действително био кафето е с по-висока цена, тъй като изключването на химикалите от процеса на обработка оскъпява производствения процес, но това е цена, която заслужава да бъде платена в името на по-доброто качество, чистия вкус и неподправен аромат на натуралното био кафе.

Живейте в истински синхрон с природата. Насладете се на разнообразието с чисто и натурално био кафе на супер цена от Mauro.bg!

Покажи:
Подредба:
Caffe Mauro Bio Fairtrade е естествен продукт за всеки ценител на истинските вкус и качество! Caf..
49,90 лв.