Микс капсули

Микс капсули

Разнообразие от кафе блендове Mauro

Ексклузивният представител на Кафе Мауро в България ви предлага уникалната възможност да опитате микс комбинации от капсули, за да откриете перфектния вкус кафе, който ще докосне сетивата ви. Без значение дали обичате по-силно, по-меко еспресо или безкофеиново кафе, то ще направите правилния избор само ако опитате различните вариации на кафе Мауро, които предлагаме в нашия онлайн магазин за кафе и капсули кафе - Mauro.bg. За Вашата автоматична капсулна кафемашина с Nespresso или с Espresso Point система, ние създадохме специални микс комплекти от кафе на капсули, с които ще имате удоволствието да опитате различни видове кафе директно от Италия.

Разгледайте нашите специални предложения, с които ще имате възможност да приготвите италианско еспресо у дома или в офиса с вашата любима кафемашина. Като официален представител на Caffe Mauro, ние от Mauro.bg Ви предлагаме следните микс кафе капсули:

  • За кафемашини с Nespresso система - удобни и практични капсулни машини. Изберете първокласните съвместими капсули на италианското кафе Мауро, което ще Ви предложи три уникални бленда - Mattino, Onda d'Oro или безкофеиново Decaffeinato, с които ще се потопите в света на автентичното кафе еспресо.
  • За кафемашини с Lavazza Espresso point система, опитайте прекрасните варианти на Мауро кафе - De Luxe, Centopercento 100% Arabica, Brazil, El Salvador или Original, които ще ви предложат плътното на вкус еспресо, за което винаги сте мечтали.
  • За кафемашини, които работят с мляно кафе и хартиени филтър дози. Ако искате да приготвите вкусно италианско кафе за по-малко от минута, без да се налага да почиствате след това, то филтър дозите (хартиените дози)са най-добрия избор за вас. Просто поставяте E.S.E дозата, приготвяте своята кафе напитка, а след това само я отстранявате, без да се налага да почиствате и отстранявате излишъка на мляно кафе от цедката.

За изброените капсулни системи кафе Мауро Ви предлага различни видове монодози и кафе на капсули. Във всеки комплект се съдържат достатъчен брой капсули, за да опитате от всеки вид кафе на доказалия се в Италия бранд - Caffe Mauro. Всеки комплект капсули се предлага на супер цена от официалния представител на Кафе Мауро - Mauro.bg. Позволете си да се поглезите и да се насладите на незабравима кафе пауза с автентично италианско кафе!

Няма добавени продукти в тази категория.