Вид капсули
Мощност
Налягане
Пестене на енергия
Еспресо
Капучино
Капацитет на резервоара
Цена

Кафемашини с Espresso point система

Кафемашини с Espresso point система

Капсулни кафемашини с Lavazza Espresso point система

Иновативна система за приготвяне на кафе, съвместима с кафе капсули Еspresso Point System. Системите Еспресо Пойнт се отличават с прецизен вкус, наситен аромат и изключително улеснена технология на използване. Световноизвестния бранд Lavazza е добре познат и признат от всички любители на кафето по цял свят. Изградения имидж на марката е синоним на лидер в приготвянето на неустоимо вкусни кафе специалитети. Марката печели славата и името си благодарение на първокласните кафе блендове и богатото разнообразие от вкусове, които могат да откликнат на изискванията на най-взискателните кафе ценители. Компанията обаче насочва усилията си и в друга насока - да превърне насладата от кафето в лесна задача, което се осъществява с помощта на иновативната система кафемашини Лаваца Еспресо Пойнт система. С кафемашините Espresso Point приготвянето на чаша първокласно еспресо, със завладяващ вкус присъщ на най-елитните италиански кафенета и ресторанти, се превръща в напълно достижима цел за всеки любител на ободряващата кофеинова напитка. Система за кафе Lavazza Espresso Point предлага изключително разнообразен асортимент от вкусове и аромати, с които можете да си подарите мечтаното еспресо, капучино и още много други вкусни кафе специалитети с натискането само на един бутон. Подобрената и максимално улеснена технология на Lavazza Espresso Point е създадена специално за практичните потребители - за да получите бързо и лесно своето кафе е нужно само да поставите капсулата в кафемашината, да натиснете бутона за стартиране и вашето кафе е готово за секунди! Със стилния си дизайн и компактните си размери кафемашините с Lavazza Espresso Point система са идеалният избор за дома, офиса или дори ресторанта. Всички спецификации, които притежават машините с Еспресо Пойнт система Ви помагат да се сдобиете с перфектния за Вас кафе специалитет. Температурата, налягането и времето за приготвяне са зададени предварително и така вашата кафемашина не изисква никакво усилие от ваша страна. 

С автоматичните машини на Лаваца Еспресо Пойнт приготвянето на кафето става изключително бързо, лесно и чисто, тъй като Espresso Point системата работи с херметически запечатано кафе в капсули, което съдържа необходимата доза кафе - предварително смляна и дозирана. Избирайки именно този метод за приготвяне на кафе с кафе капсули всеки любител на кафето трябва да знае, че качеството и вкуса на кафето са гарантирани, тъй като специалната технология на изработка на кафе капсулите запазва максимално свежестта им до самото използване. Дългогодишният опит на италианския кафе бранд Mauro успява да създаде разнообразие от кафе капсули Caffe Mauro за Lavazza Espresso Point, които предлагат най-ароматното и плътно тяло на кафето, обогатено от невероятния избор от вкусове от различните краища на света.

Изберете своя фаворит от богатата гама топли напитки с кафе на капсули за Espresso Point System и се насладете на деликатния и изтънчен вкус на Кафе Мауро. Комбинирайте с предпочитаната от вас кафемашина Espresso Point, за да се насладите на превъзходен кафе специалитет навсякъде и по всяко време, на супер цена само от ексклузивния представител на Кафе Мауро в България - Mauro.bg!

Покажи:
Подредба:
Mauro Espresso - кафемашина с Еспресо Пойнт система Mauro Espresso е кафемашина с капсули, съвмес..
390,00 лв.
Lavazza EP 950 Espresso point система е изискана кафемашина за всяко помещение! Кафемашина Lavazz..
459,00 лв.
Lavazza EP Mini Нова Кафемашината Lavazza EP MINI притежава традиционното добро качество при..
260,00 лв.